Топ 9 нестандартни подаръка за Коледа

Топ 9 нестандартни подаръка за Коледа

Нека за момент се отърсим от комерсиалната страна на Коледа и да си припомним идеята, породила празника – любовта към ближния, тихата вечер със семейството, празника с приятелите…

Ето защо е важно да бъдем нестандартни в избора си на подарък – за да покажем на хората до нас, че мислим за тях персонално, че искаме да ги зарадваме и да им оставим спомен.

Вижте нашите предложения за нестандартни коледни подаръци, отпуснете фантазията си и избирайте с мисъл за обичта към близките си:

9. Дар направен от вас

Подарък, изработен лично от вас. Не е нужно да сте артисти или занаятчии – достатъчно е да вложите цялата си любов.

8. Арт сувенир

Арт сувенир, направен от художник. Има много млади български автори (като Милене), които правят уникални неща и които ще изработят за вашите близки най-подходящия дар, който да остане скъп спомен.

7. Картина

Картина или произведение на изкуството, каквито можете да намерите в галериите. Този подарък носи много емоции, остава за спомен и краси интериора. Вижте списък с български галерии и художници.

6. Шантава джунджурия

Нещо шантаво и забавно, което да разсмива и забавлява, като артикулите на ШантавоЕ. Този тип коледни подаръци са подходящи както за близките ни, така и за хора, които познаваме по-малко и не сме сигурни за индивидуалния им вкус.

5. Подарък с кауза

Има много фирми, творци, фотографи, организации и хора, които подкрепят различни благотворителни каузи чрез продукцията си. Зарадвайте своите близки за Коледа, помагайки на някой в нужда. Вижте предложенията на Гугъл за „подарък с кауза„.

4. Книга

Да, това е малко позабравен подарък, но е изключително стилен. Книгата е подходящ подарък за Коледа, защото подаряващия с хората, които иска да зарадва по уникален начин. Книжарници като Хеликон и издателства като Колибри се грижат за разнообразието от заглавия на пазара.

3. Професионална фотосесия с дрон

Звучи невероятно, нали? Въпреки че днес всеки може да снима с телефона си, професионалните фотографи знаят как да направят снимките уникални и неповторими, а и да „извадят“ най-доброто от моделите си. Фотосесиите с дрон не са разпространени, защото това е сравнително нова услуга, но нищо не пречи да се възползвате от новите технологии и да подарите на близките си за Коледа едно уникално преживяване, което ще остави скъп спомен. SkyviewU България е едно от студиата, които предлагат тази нестандартна услуга.

2. Яка джаджа

На пазара се продават различни „щуротии“, които са едновременно забавни, но и полезни – мултифункционални уреди, електронни устройства, сгъваеми приспособления, стойки и поставки, кухненски уреди, детски стоки и много други. Вижте подбора на Exo.bg.

1. Стикери срещу вредните излъчвания на мобилните телефони

Устройство, което защитава вашите близки от негативните последици при употребата на мобилни телефони. Съвременността ни се отличава с високоскоростен технически прогрес, което ни пести време,улеснява ежедневието и прави комуникациите лесни и достъпни. За съжаление, всяко нещо си има негативни страни и мобилните телефони не правят изключение. Решението е лесно и просто – стикери Спинор са страхотна идея да зарадваме близките си с нещо, което може да подобри здравословното им състояние.

 

Избирайки да направите нестандартни подаръци за Коледа, вие ще се отличите, ще покажете креативност, а и ще бъдете запомнени като свежи личности с идеи.

Развихрете въображението си!

Related Post

thumbnail
hover

Подаръци за Коледа: Как да очаровате...

Избирането на подаръци за Коледа е свързано с еуфория и само по себе си е неп...

thumbnail
hover

Коледа – светлина, дух и семеен...

Коледа – апотеозът на християнските празници и символ на семейния уют и топ...

  • Публикувано от plamen
thumbnail
hover

Традициите в приготвянето на трапезата за...

Бъдни вечер (Суха Коледа, Крачун, Малка Коледа, Наядка) е един от най-светлите ...